Basketbol tutkunları 17 Ağustos'a koştular

Basketbol tutkunları 17 Ağustos

Okul Sporları 2014-2015 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler Basketbol müsabakaları sona erdi. Kızlar ve Erkekler olmak üzere 13 okuldan 156 sporcunun katıldığı 24 Şubat - 06 Mart 2015 tarihleri ara

FİNAL MAÇLARI ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Final maçlarında büyük heyecan yaşandığı 17 Ağustos Spor Salonu Basketbol severler ile doldu taştı. Müsabakalar sonunda kızlarda Merkez Atatürk Ortaokulu birinci olurken Özel Kızılırmak Ortaokulu ikinci, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu üçüncü, Özel Kırıkkale Final Ortaokulu dördüncü oldu. Erkelerde Merkez Atatürk Ortaokulu birinci olurken, ikinci Özel Kızılırmak Ortaokulu, üçüncü Özel Sakarya Ortaokulu, dördüncü Yıldırım Beyazıt Ortaokulu oldu.

BİRBİRİNDEN GÜZEL MAÇLAR İZLEDİK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Burada başarı elde eden sporcular gruplara gitmeye hak kazandıklarını dile getiren Ünlü; “Bu yıl Anadolu Yıldızlar Liginde mücadele eden basketbol takımımız çeyrek finale kalarak büyük bir başarıya imza attı. Basketbol Sporunun kişinin gelişimine olan faydasından bahseden Ünlü aynı zamanda Konuşmasının devamında internet ve televizyon gibi iletişim araçlarının yanlış amaçlar için kullanıldığını, toplumumuzu ve gençlerimizi gerek ahlaki gerekse sağlık yönünden olumsuz etkilediğini, gençlerimizi bu tuzaklardan kurtarıp sosyalleştirerek, spora yönelterek ve kontrol altında tutarak bu olumsuz etkenlerden uzaklaştırmalıyız. Bunun için Sporculara ve spor yapmak isteyen herkese her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Ünlü, tesislerimizin kapılarının her zaman açık olduğunu spor yapmak isteyen herkesin tesisimizin imkânlarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini belirtti. Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ